KOMED MEDİKAL’E FİRMA ZİYARETİ

Sektörel bazlı firma ziyaretleri kapsamında Komed Medikal Firması ziyaret edilerek faaliyetleri ve Ar-Ge çalışmaları hakkında bilgi alındı. ATA Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ayhan ÇELİK tarafından gerçekleştirilen ziyarette Komed Medikal’in 2000 yılında medikal sektöre adımı atan bir aile şirketi olduğunu söyleyen firma yetkilisi Cihat KORKMAZ sözlerine şöyle devam etti:

“Bugüne ulaşan şirket yolculuğumuzda sağlık birimlerinin temel gereksinimi olan birçok ürünün Ar-Ge üretim yaparak ülkemizde iç piyasaya aktarılmasında öncülük ettik, Firmamız sağlık sektöründe medikal malzemelerin yurt içi, yurt dışı üretim, satış pazarlama hizmeti vermektedir,  Ar-Ge ve üretim faaliyetlerimizi merkezi ATA Teknokent’te ve İstanbul ilinde yürütmekteyiz, Üretimini yaptığımız ürün gruplarımız ; Beyin cerrahi, Göğüs hastalıkları, sarf malzemeler, hastane gereçleri, tek kullanımlık yüz koruyucu siperlik, Vizörlü cerrahi maske, beyin cerrahi ve ortopedi bölümü, vertoplasty – kifoplasty kitleri Radyoloji girişim kitleri üretimi gerçekleştirmiş olup Ayrıca firmamızda Robotik sistem plastik enjeksiyon makinaları, robotik sistem ultrasonik kaynak makineleri ve diğer ekipmanlarıyla validasyona uygun TEMİZ ODA KOŞULLARINDA CE – ISO13485 ve ISO9001 Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı solunum fonksiyon testlerinde (SFT) kullanılan bakteri filtre üretiminde bölgede tek kuruluştur. 

Komed Medikal olarak tecrübelerimizi paylaşmaya önem gösteriyoruz. Prototipi olan ya da ürettikleri ürünleri daha kullanışlı, ergonomik, sağlam, tercih edilebilir ve uygun maliyette üretebilmeleri için sağlık sektöründe çalışan Teknokent firmaları, kuluçka firmaları ve girişimcilerle yürüttüğümüz birçok ortak çalışmalarımız var.”

Komed Medikal çalışmalarını ilgiyle dinleyen Genel Müdür Prof. Dr. Ayhan ÇELİK firmalar arası dayanışma ve ortak çalışmaların olduğunu görmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

  • KOMED MEDİKAL’E FİRMA ZİYARETİ