İSİYAD Erzurum Şubesi Açılış Töreni

İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İşadamları Derneği’nin (İSİYAD) Erzurum Şubesi’nin açılış töreni Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’nde gerçekleştirildi. Törene Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet SEKMEN, Aziziye Kaymakamı Metin BASKIN, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet ORHAN, ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfü YÜCELİK, 1. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Murat URKUÇ, İSİYAD’ın bölge başkanları, ATA Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yakup UZUN, ATA TTO Üniversite Sanayi İşbirliği Uzmanı Halil İbrahim YURGÜLÜ, STK temsilcileri ve çeşitli sektörlerden temsilciler katıldı. Tarım ve hayvancılık konuları ile termal ve turizm yatırımların ele alındığı açılış töreninde, girişimcilere Erzurum’a yatırım yapmaları konusunda çağrıda bulunuldu.

İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İşadamları Derneği Genel Başkanı Cemal ÇOBAN, açılış töreninde yaptığı konuşmada, İSİYAD’ın yurt çapındaki faaliyetlerine değindi. Öncelikli amaçlarının yeni istihdam alanları oluşturmak ve katma değer üretmek olduğunu anlatan Genel Başkan Çoban, bu manada İSİYAD üyesi girişimcilerin Türkiye’nin dört bir yanında yatırımlarının bulunduğunun altını çizdi.

İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği (İSİYAD) Erzurum Şubesi Açılış Töreni’ne Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer ÇOMAKLI’yı temsilen ATA Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yakup UZUN katıldı. Törende İSİYAD tarafından Dr. Öğr. Üyesi Yakup UZUN’a Atatürk Üniversitesi Rektörü adına plaket takdim edildi.

Program, İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İşadamları Derneği (İSİYAD) Erzurum Şubesi’nin açılış kurdelesinin kesilmesiyle son buldu.

  • İSİYAD Erzurum Şubesi Açılış Töreni
  • İSİYAD Erzurum Şubesi Açılış Töreni