ERLAB, Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Firmalarından Biri

ERLAB, Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Firmalarından Biri

ATA Teknokent firmalarından ERLAB YAZILIM’ın çatı firması olan UDAV YAZILIM, Deloitte’un Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerini belirlemek amacıyla yürüttüğü, prestijli Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2013 Programı’nda yer aldı.

Kuruluşların 2008-2012 yılları arasında net satış gelirlerinde kaydettikleri büyümeye göre programda yer almaya hak kazanıyor. 

UDAV YAZILIM CEO’su Mustafa Kamil Sağıroğlu kuruluşun 2008-2012 yılları arasında cirosunda kaydettiği muazzam büyümenin ardında, inovasyon, ar&ge, yetkinlik, kararlılık ve inançlarını ortaya koyarak sektörün ve müşterilerinin ihtiyaçlarına, en avantajlı çözümleri sunmalarının, yattığını belirtti. Mustafa Kamil Sağıroğlu sözlerini şöyle sürdürdü. \\\"Çalışanlarımızın bize verdiği destek, teknolojiye verdiğimiz önem ve müşterilerimizin memnuniyeti ile pazarda uzun ömürlü olma vaadimizi önemli ölçüde yerine getirdiğimiz için gururluyuz.\\\" 

Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2013 Programı’na katılmak isteyen şirketlerin 2008 yılında en az 50.000 Euro, 2012 yılında ise en az 800.000 Euro net satış geliri elde etmiş olmaları, merkezlerinin Türkiye’de bulunması ve bir \\\"teknoloji şirketi\\\" olması gerekiyor. Programda, faaliyet gelirlerinin önemli kısmını sağladığı bir teknolojiye sahip olan ya da gelirlerinin önemli bir bölümünü teknoloji araştırma ve geliştirme çalışmalarına ayıran firmalar, \\\"teknoloji şirketi\\\" olarak tanımlanıyor. Diğer şirketlere ait bir teknolojiyi farklı bir şekilde kullananlar ise bu başlık altında değerlendirilmiyor. 

Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) bölgesindeki Deloitte Teknoloji Fast50 programlarında sıralamaya giren firmalar, EMEA’nın en hızlı büyüyen 500 teknoloji şirketinin belirlendiği Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA Programı’na girmeye de otomatik olarak hak kazanıyor. Deloitte’un Teknoloji Fast50 veya Teknoloji Fast500 programları hakkında daha fazla bilgi için www.deloitte.com.tr/fast50 adresini ziyaret edebilirsiniz. 

  • ERLAB, Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Firmalarından Biri