ATA TEKNOKENT İNOVASYON HAFTASINDA

Ekonomi Bakanlığı katkıları ile Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin bu yıl 4’üncüsü düzenlediği Türkiye İnovasyon Haftası “Sınırsız inovasyon, sınırsız potansiyel” sloganıyla 3-4-5 Aralık tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezinde  gerçekleşti.


ATA Teknokent olarak yer alınan inovasyon haftası etkinliğinde firmalarımızdan Pemsantaş “Data Logger” cihazının tanıtımını yaptı. Hollanda Prensi Maurıts Van Oranje-Nassa, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş  ve Atatürk üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hikmet Koçak standımızı ziyaret etti.


Programın Açılışında konuşan TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Einstein’ın “Hiç hata yapmamış adam, yeni bir şey denememiştir” sözlerini de hatırlatarak, “Çünkü, inovatif insanlar, daha az yaratıcı olan insanlardan daha fazla hata yaparlar, çünkü peşinden koştukları fikir sayısı da çoktur. Gençlerimiz bu yolda hata yapmaktan korkmasınlar. İnovasyonun aynı zamanda bir sabır işi olduğunu unutmasınlar” dedi. Hollanda, Türkiye İnovasyon Haftası’nda ikinci kez partner ülke olarak yerini aldı. Hollanda Prensi Maurıts Van Oranje-Nassa, onur konuğu olarak katıldığı açılışta bir konuşma yaptı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğanın da katıldığı programda Erdoğan, 10. TÜBİTAK Alternatif Enerji Araç Yarışları`nda dereceye giren araçları imzaladı.

  • ATA TEKNOKENT İNOVASYON HAFTASINDA
  • ATA TEKNOKENT İNOVASYON HAFTASINDA
  • ATA TEKNOKENT İNOVASYON HAFTASINDA
  • ATA TEKNOKENT İNOVASYON HAFTASINDA