ATA TEKNOKENT DAKAF 22’DE YER ALDI

7-8 Mart 2022 tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin desteği, Atatürk Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarının (DAKAF) 3.sü, yaklaşık 50 bin ziyaretçi ve 450 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

ATA Teknokent standının da yoğun ilgi gördüğü, Atatürk Üniversitesinin yanı sıra bölgedeki dokuz üniversitenin paydaşlığında gerçekleştirilen fuara katılım oldukça yoğun oldu. Öğrencilere ve mezunlara yönelik yüzlerce firmanın yer aldığı bu kapsamlı fuarda, mezun ve mezun adayları için iş ve staj imkânı bulabilecekleri bir ortam oluşturuldu. Gedik Holding tarafından genç girişimcilere “Kaynak Eğitimi” verildi.

 Aynı çatı altında birden fazla organizasyonun bir araya geldiği DAKAF 22’de önemli panellerin, gerçeği aratmayacak mesleki simülasyonların ve alanında uzman kişilerce düzenlenen söyleşilerin gerçekleştirildiği fuarda, gençler farklı sektörler, firmalar ve kamu kurumlarıyla bir araya gelerek geleceklerine, kariyerlerine katkı sağladı.

Gençlere rol model teşkil eden iş insanlarını ağırlayan kariyer fuarının kapanış panelinde Hamle Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Murat Nuhoğlu, Fatinoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Fatinoğlu ve Atabay İlaç Ar-Ge’den sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Taşkent, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı moderatörlüğünde kariyer yolculuklarını, iş dünyasında edindikleri tecrübeleri ve tavsiyeleri gençlerle paylaştı.

Etkinliğin son günün 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe denk gelmesi nedeniyle Rektör Çomaklı’nın alanda bulunan kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutlamasıyla devam eden DAKAF’22, proje yarışmasında kazananlar ile çekilişe katılan öğrencilerin ödüllerini almasıyla sona erdi.

  • ATA TEKNOKENT DAKAF 22’DE YER ALDI
  • ATA TEKNOKENT DAKAF 22’DE YER ALDI
  • ATA TEKNOKENT DAKAF 22’DE YER ALDI
  • ATA TEKNOKENT DAKAF 22’DE YER ALDI