ATA TEKNOKENT BÜNYESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJE KUDAKA’DAN DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI

30.06.2022 tarihinde KUDAKA 2022 yılı Fizibilite Desteği Programı kapsamında ATA Teknokent bünyesinde hazırlanan “Polimer Madde ile Şırınga Üretim Tesisi Fizibilite Projesi ” projesinin destek sözleşmesi imzalandı.

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı hizmet binasında gerçekleşen imza törenine; Erzurum Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan KAYMAZ, KUDAKA Genel Sekreteri Oktay GÜVEN, ATA Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi. Yakup UZUN, ATA Teknokent “EGAMED” firma ortaklarından; Doç. Dr. Eyüphan MANAY, Öğr. Gör. Giray GÜNEY, Fatih ARSLAN, Ajans birim yetkilisi Serkan TİMUR ve ATA TTO Proje Uzmanı Dr. Elifnur TERZİOĞLU ve Proje Uzman Yardımcısı Elif ÇETİNKAYA katıldı.

İmzalanan protokol kapsamında, hazırlanacak fizibilite raporu ile Erzurum OSB bölgesinde yüksek ihracat potansiyeli taşıyan bir ürün olan plastik enjektörün verimli bir biçimde üretilmesi için çalışan üretim tesisinin kurulumunu sağlayarak ülkenin ve bölgenin sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlanacaktır.

  • ATA TEKNOKENT BÜNYESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJE KUDAKA’DAN DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI
  • ATA TEKNOKENT BÜNYESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJE KUDAKA’DAN DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI